Projekty realizované ve školním roce 2003 / 2004
ČERNOBÍLÍ ŠAMANI
Stejně jako minulý rok (viz. níže) i letos na naší škole probíhají tvůrčí dílny v rámci literárně-výtvarného projektu Černobílí šamani. Projekt vedou Mgr.Michaela Nacková a Mgr. Miloslava Koubová.
Letošní první tvůrčí dílna se uskutečnila o víkendu 17. - 19. října 2003 v Čapkově muzeu v domě Na Strži ve Staré Huti u Dobříše. Na přípravě dílny pro naše studenty se podílela výtvarnice Zuzana Hutňanová.
O akci vytvořila vlastní stránky jedna z účastnic - Věra Nápravníková z oktávy a najdete je na adrese http://www.sweb.cz/strzudobrise/
SOCRATES - KOŘENY
V letošním roce se naše škola zapojila do tříletého mezinárodního projektu v rámci vzdělávacího programu EU SOCRATES.
Téma KOŘENY je začleněno do tematických plánů jednotlivých předmětů českého, anglického a německého jazyka, dějepisu, základů společenských věd, výtvarné výchovy a informatiky.
Na projektu se podílejí kromě naší školy další tři partnerské zahraniční školy. O projektu SOCRATES obecně najdete více informací na www.socrates.cz pod odkazem Comenius, konkrétní informace o projektu SOCRATES - KOŘENY pod odkazem Socrates v navigaci nebo na stránkách studentů, kteří se na projektu podílejí.
CESTA
Tento projekt vznikl rámci protidrogové prevence a prevence sociálně- patologických jevů. Probíhal v období září až prosinec 2003. Byl určen pro studenty nižšího gymnázia a nebyl přímou součástí vyučování. Protože šlo o dobrovolnou aktivitu studentů, probíhal formou soutěžních úkolů o ceny.
Copyright © Gymnázium a Střední odborná škola Klášterec nad Ohří, Tom Vild
Všechna práva vyhrazena