Projekty realizované ve školním roce 2002 / 2003
PODROBNOSTI O PROJEKTECH A VELKÉ MNOŽSTVÍ FOTOGRAFIÍ BYLY Z DŮVODU NEDOSTATKU MÍSTA Z WEBU ODSTRANĚNY, zájemci však vše najdou v archivu školy.
ČERNOBÍLÍ ŠAMANI
Jednalo se o literárně-výtvarný projekt, který probíhal celý rok. Během školního roku se studenti účastnili několika tvůrčích dílen a celý projekt byl zakončen v červnu tvůrčím večerem. 1. tvůrčí dílna se konala v říjnu ve Strži u Dobříše. Pro studenty naší školy ji připravila výtvarnice a básnířka Zuzana Hutňanová. Dílny se účastnila skupina studentů pod vedením Mgr. Miloslavy Koubové a Mgr. Michaely Nackové. 2. tvůrčí dílna se konala v sobotu 9. listopadu, 3. tvůrčí dílna se konala 18. prosince.


Do tohoto projektu se zapojili i nejmladší studenti naší školy.
Jejich projekt jsme nazvali MALÍ ŠAMANI. Veřejná tvůrčí dílna byla vyvrcholením celého projektu. Konala se den před vysvědčením v krásném prostředí zámeckého parku a byla přístupná veřejnosti.
MÁM V HLAVĚ BROUKA
Tento projekt spojoval několik předmětů, například biologii, český jazyk, cizí jazyky, výpočetní techniku a další. Ústředním tématem byl nejen brouk, ale i motýl, pavouk a jiná "havěť" zpracovaný z pohledu biologa, výtvarníka, básníka ....prostě fantazii se meze nekladly a tvůrčí přístup byl vítán.
Ve středu 16. dubna v 17:00 hodin byla ve vestibulu školy zahájena vernisáž výstavy prací vytvořených v rámci tohoto projektu.
Jako součást vernisáže byla uvedena také premiéra stejnojmenné ztřeštěné divadelní hry ze života krvelačných členovců, ve které se autoři pokoušeli zodpovědět několik základních filosofických otázek. Divadelní představení se konalo v kině Svět.
Copyright © Gymnázium a Střední odborná škola Klášterec nad Ohří, Tom Vild
Všechna práva vyhrazena