INFORMACE O ÚNOROVÝCH AKCÍCH
22. 2. 2006
MLADÝ ZDRAVOTNÍK
Další setkání mladých zdravotníků se bude koná dnes ve středu 22. února od 15.00 v učebně IV.S.
Jana Balejová
18. 2. 2006
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
V&týdnu od 11. do 18. února 2006 probíhal na šumavském Špičáku lyžařský výcvikový kurz. Účastnili se jej studenti sekundy a prvních ročníků, kurz byl doplněn i zájemci z ostatních tříd. Organizaci a výcvik zajišťovali Mgr. Jan Zach a Ing. Zdeněk Klusák. Některé další fotografie si můžete stáhnou přes ftp.kabel1.cz, relace a uživatel: foto, heslo: lyzkurz


Ing. Soňa Kolaříková
11. 2. 2006
MATURITNÍ PLES OKTÁVY
V sobotu 11. února 2006 se konal v KD v Klášterci nad Ohří nejlepší maturitní ples v historii školy - maturitní ples letošní oktávy. Byl nejlepší proto, že se na tom shodla celá oktáva. Celý ples byl pojat v havajském stylu (předtančení, výzdoba sálu, občerstvení, nápoje...).


Kromě předtančení, šerpování, sóla maturantů s profesory a rodiči byl pro účastníky plesu připraven další bohatý program, například vystoupení tygřic, parodie Labutího jezera v podání studentů nižších ročníků gymnázia a samozřejmě půlnoční překvapení.
havajané - studenti oktávy
10. 2. 2006
OKRESNÍ KOLO OLYMPIÁDY V AJ - kategorie I. a II.
V pátek 10. února 2006 proběhlo na naší škole okresní kolo olympiády v anglickém jazyce pro kategoria IA, IB, IIA a IIB. Soutěž připravili vyučující anglického jazyka naší školy Mgr. Miloslava Koubová, Ing. Šárka Foltýnová, Mgr. Michaela Nacková, Mgr. Zdeněk Elis a Mgr. Petra Vavroušková ve spolupráci s DDM v Chomutově. Výkony v ústní části posuzuje tříčlenná porota složená vždy z jednoho angličtináře z pořádající školy a dalších dvou učitelů anglického jazyka z jiných škol.



Výsledková listina ke stažení ve formátu xls.
Vítězové jednotlivých kategorií postupují do krajského kola, které se bude konat 16. března v Litoměřicích.
Ing. Soňa Kolaříková
6. 2. 2006
ZMĚNA V PEDAGOGICKÉM SBORU
Třídní učitelka 4.G Mgr. Michaela Nacková dočasně přeruší působení na naší škole. Péči o maturanty vymění za péči o své první miminko. O výuku českého jazyka a literatury se podělí Mgr. Hana Marková a Mgr. Eva Švajcrová, hodiny anglického jazyka přebere nově nastupující Ing. Brigita zajíčková.


Ing. Soňa Kolaříková
3. 2. 2006
POLOLETNÍ PRÁZDNINY
V pátek 3. února 2006 mají studenti školy jednodenní pololetní prázdniny.
ředitelství školy